Savčić: Državotvorni SNSD štiti Srpsku plaćenu sa 23.000 života /VIDEO/

Major Vojske Republike Srpske Branka Marković Savčić, kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest, pozvala je saborce i sugrađane da podrže državotvornu SNSD i svojim glasom za ovu stranku spriječe prekompoziciju BiH iz dejtonske u građansku i urušavanje Srpske.

“Nećemo dozvoliti da nastojanje zapada pobijedi i da proguraju svoje ideje koje plasiraju putem opozicije o prekompoziciji BiH iz dejtonske u građansku, što bi dovelo do poništavanja granica Republike Srpske koju smo platili sa 23.000 života”, poručila je Savčićeva na tribini u bijeljinskom naselju Patkovača.

Ona je istakla da srpski narod 2. oktobra neće glasati za nestajanje Republike Srpske i da će podrškom za SNSD trasirati put njenog jačanja.

“Znate vi kao i ja kako je teško stvoriti ni iz čega, otići sa svoga ognjišta kao što je većina nas otišla i mi više nigdje ne idemo iz naše lijepe Republike Srpske naseljene dobrim ljudima”, naglasila je Savčićeva.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Branka Gavrić poručila je da građani znaju šta je urađeno proteklih 16 godina vlasti koju predvodi SNSD u Republici Srpskoj i da će svoj glas na izborima dati za nastavak politike predvođene Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Zlatan Lazarević rekao je na skupu u Patkovači da je SNSD uradio više za ovo naselje nego lokalna vlast, koja je to bila dužna, navodeći kao primjer uređenje škole, fiskulturne sale i vrtića.

On je bijeljinske kandidate iz drugog bloka stranaka nazvao “političkim amaterima” i pozvao ih da se, umjesto kritikom SNSD-a, bave rješavanjem problema građana, poput naselja Koviljuše, za koje je rekao da je apokaliptično za vrijeme kiše, a samo su kandidati SNSD-a najavili inicijativu za uređenje nedovršenog kanala koji pravi probleme stanovnicima.

“Politički amateri, pokažite se prvo u svojim privatnim firmama i dajte prava radnicima, a onda komentarišite zaposlene u državnim ustanovama”, poručio je Lazarević.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *