Mitrović: Zašto gradonačelnik krije rezultate upravnog inspektora?

Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest, upitao je zašto gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović krije rezultate kontrole upravnog inspektora u Gradskoj upravi.

-Ako je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović “legalista” kako se uporno predstavlja, zašto krije od javnosti da je završena kontrola upravnog inspektora u Gradskoj upravi Bijeljine koji je utvrdio nepravilnosti u vezi zapošljavanja, izjavio je Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest.

Mitrović je pozvao Gradsku upravu Bijeljine da javno objavi koliko će radnika Gradske uprave ostati bez posla zbog kršenja zakonskih propisa u vezi njihovog zapošljavanja.

-Kontrola upravnog inspektora je završena i krajnje je vrijeme da se Petrović oglasi i kaže javnosti Semberije koliko je zaposlio radnika od dolaska na ovu funkciju, koliko ih sada ima i koliko će radnika dobiti otkaz nakon kontrole upravnog inspektora, naglasio je Mitrović.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *