Sajam “Interagro 2023” od 20. do 22. septembra /VIDEO/

U Bijeljini je danas održan sastanak Organizacionog odbora 21. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova i ribolova “Interagro 2023” koji će biti održan od 20. do 22. septembra.Organizatori očekuju da će na sajmu nastupiti više od 150 izlagača.

Sajam “Interagro” je jedinstven po svom obimu i sadržaju na prostoru Republike Srpske i BiH uzimajući u obzir činjenicu da se održava u najvećoj žitnici-Semberiji, kaže predsjednik Organizacionog odbora ove smotre na kojoj će ove godine biti predstavljene brojne novine u agraru.

Ozbiljne pripreme za ovogodišnji 21. po redu Interagro počele su još u martu ove godine. Sajam se održava na prostoru Agrotržnog centra u Bijeljini na izložbenom prostoru od 6.500 kvadratnih metara. Da je interesovanje izlagača više nego dobro, potvrđuje podatak o popunjenosti izložbenih kapaciteta.

Najznačajnije firme i institucije koje egzistiraju i posluju u Vojvodini, biće predstavljene na ovogodišnjem Interagru,  kaže Mladen Petković i dodaje da Interagro u Bijeljini postaje respektabilan sajam.

Ovo je naš najznačajniji poljoprivredni sajam u Republici Srpskoj, ističu u Privrednoj komori koja će u najboljem svjetlu i ovoga puta predstaviti privredu i potencijale Srpske.

Organizatori s pravom očekuju rekordnu posjetu ovogodišnjem “Interagru”. Prošle godine je ostao zabilježen podatak da je sajam obišlo oko 10.000 posjetilaca, te da su posebno dobar nastup imali izlagači poljoprivredne mehanizacije.

Održavanje sajma podržava i Gradska uprava, kaže Sreten Vučković i napominje da će sve propratiti i stručna predavanja.

“Interagro” svoje kapije za izlagače i posjetioce otvara 20. septembra.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *