RSS u Bijeljini uručila više od stotinu kartica novim članovima /VIDEO/

Republička stranka Srpske /RSS/ uručila je u Bijeljini više od stotinu kartica novim članovima, a zamjenik predsjednika RSS Mladen Petrović izjavio je da je i ovo pokazatelj da ova stranka raste iz dana u dan i da opravdava epitet nove energije na političkoj sceni Bijeljine, Semberije i Republike Srpske.

RSS osnovana je 2021. godine a za relativno kratko vrijeme postigla je odlične rezultate – osvojila poslaničko mjesto u Narodnoj skupštini Republike Srpske, osnovala više gradskih i opštinskih odbora širom Srpske, kao i veliki broj mjesnih odbora na području Semberije, podsjetio je zamjenik predsjednika ove stranke.

Za više od 100 novih članova Republičke stranke Srpske uručene su u Bijeljini članske karte. Petrović je, jednu od članskih kartica uručio i Vanji Krtolini, diplomiranoj glumici i članu kolektiva Gradskog pozorišta „Semberija“.

Republička stranka Srpske osnovana je u Bijeljini u junu 2021. godine. Njen lider, poznati privrednik i humanista Slavenko Ristić poslanik je u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a stranka ima tri odbornika u Skupštini grada Bijeljina. Samo u ovom gradu RSS ima više od hiljadu aktivnih članova, dok je taj broj neuporedivo veći na nivou Republike Srpske, gdje RSS gotovo svakog mjeseca širi mrežu opštinskih i gradskih odbora.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *