Rotari klub donirao medicinsku opremu; Do kraja aprila popunjeni svi termini za vakcinaciju /VIDEO/

Više od 4.000 ljudi do sada se prijavilo za vakcinaciju vakcinom “Sputnjik V” u bijeljinskom Domu zdravlja, pa su do kraja aprila popunjeni svi termini. Dok se uspješno realizuje vakcinacija stanovništva u Semberiji, stigla je danas u Dom zdravlja Bijeljina i vrijedna donacija medicinske opreme i lijekova od Rotari kluba Bijeljina.

Uprkos teškoj epidemiološkoj situaciji, u Semberiji se neometano obavlja vakcinacija protiv virusa korona građana starijih od 65 godina. Svoju dozu “Sputnjika V” primio je danas u prostorijama bijeljinskog Doma zdravlja i osamdesetjednogodišnji Đurađ Simeunović.

Građani koje smo sreli ispred vakcinalnog centra zadovoljni, desetak dana od prijave stigli su kažu na vakcinaciju.

Do danas je u Domu zdravlja Bijeljina dato 1.300 doza ruske vakcine “Sputnjik V” i nastavljamo sa vakcinacijom, kažu u rukovodstvu ove zdravstvene ustanove.

U najtežim momentima dok se borimo sa pandemijom imamo prijatelje, kaže direktorka Doma zdravlja koja je danas preuzela vrijednu donaciju, koju je za ovu zdravstvenu ustanovu obezbijedio Rotari klub Bijeljina.

Rotari klub je od kako je nastupla pandemija virusa korona, dao značajan doprinos u donaciji.U maju su sopstvenim sredstvima  kupili respirator vrijedan 50.000 KM, a doniran je bolnici `Sveti vračevi”. Za Dom zdravlja Bijeljina ovom donacijom obezbijeđena je vrijedna medicinska oprema i lijekovi.

Važno je da našim trudom i zalaganjem možemo pomoći našim zdravstvenim radnicima i sugrađanima, kako bi imali kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, poručuju iz Rotari kluba Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *