Republička stranka Srpske proslavila svoju prvu krsnu slavu – Vidovdan /VIDEO/

Ovo je veliki dan za Republičku Stranku Srpske, nakon godinu dana od osnivanja proslavljamo našu prvu slavu – Vidovdan, kaže predsjednik stranke Mladen Petrović. Izabrali smo kaže on jako težak put, koji se koliko god bio trnovit isplatio, što svjedoči sve masovnije članstvo ove stranke.

Naša ideja je jasna, stranku smo osnivali na drugarskim bazama i porodičnim vrijednostima i nastojimo da tu energiju širimo kako u Bijeljini, tako i u Republici Srpskoj,poručuje Petrović. Ljudi su novu energiju prepoznali jer mi nastojimo da budemo dio rješenja, a ne dio problema, naglašava  Predsjednik Glavnog odbora i član Predsjedništva Republičke stranke Srpske Slaven Ristić.

Naša misija je da vratimo ideologiju i vjeru u ljudima, jer politika smjernice u društvu treba da kroji na pravi način, ističu u ovoj stranci.

Proslavu krsne slave – Vidovdana rukovodstvo i članstvo Republičke Stranke Srpske nastavilo je u Etno selu “Stanišići” u prisustvu brojnih zvanica iz društvenog, političkog i javnog života Semberije, Srpske i okoline.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.