Hisense klima uređaji predstavljeni u Bijeljini: Veliki uspjeh na tržištima u regionu /VIDEO/

U Bijeljini je juče održana edukacija i prezentacija Hisense klima uređaja, kućnog i komercijalnog programa, koji je za dvije godine od kako se ovaj brend nalazi na regionalnom tržištu postigao veliki uspjeh.

Hisense je tokom godina na polju klimatizacije kroz razvoj tehnologije stekao veliko iskustvo i povjerenje potrošača. Sopstveni proizvodni kapaciteti, stroga kontrola kvaliteta i inovativni razvoj čine Hisense vodećim proizvođačem sistema za klimatizaciju u cijelom svijetu. Danas su proizvodi pod ovim brendom sinonim za kvalitet i pouzdanost istakao je Dragan Savić vlasnik firme Royal Company koja je   ekskluzivni distributer ovog brenda na tržištu BiH.

Kompanija Hisens  je započela rad na polju klimatizacije 1988. godine, a već 1997. godine na tržište je lansirala prvi  Inverterski klima uređaj. Hisense je, inače, prisutan na balkanskom tržištu od 2020. godine. Marko Đukić, iz kompanije Hisense Gorenje Beograd, menadžer prodaje za Hisense klima uređaje za cijeli region, istakao je da su ovi uređaji zadnjih godina u ekspanziji u cijelom regionu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.