Rebalans budžeta na 8. sjednici Skupštine Grada Bijeljina /VIDEO/

Osma redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana u četvrtak 4. novembra, odlučeno je danas na međustranačkom sastanku. Pred odbornike će i prijedlog odluke o rebalansu budžeta grada za ovu godinu, ali i prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o radnom vremenu ugostiteljskih zanatsko-preduzetničkih i trgovinskih objekata na području grada.

Da li će nedjelja biti neradni dan za trgovinske, zanatsko preduzetničke i ugostiteljske objekte u Bijeljini biće poznato 4. novembra jer će o prijedlogu ove odluke raspravljati  odbornici na skupštinskoj sjednici Gradskog parlamenta.

Na sljedeću redovnu sjednicu će i prijedlog odluke o rebalansu budžeta grada za ovu godinu.

Danas je jednoglasno odlučeno da se Odbornička pitanja i inicijative nađu na samom početku dnevnog reda sjednice.

Na skupštinsku sjednicu će i prijedlozi Komisije za izbor i imenovanja. Posao Komisije je obiman nakon raspisane konkursne procedure.

U skupštinsku proceduru gradonačelnik Bijeljine uputio je inicijativa za za smjenu direktora bijeljinskog Centra za socijalni rad i Javnog preduzeća „Vode“ Bijeljina.

Za osmo redovno zasijedanje predloženo je 18 tačaka dnevnog reda. Nekoliko odluka vezano je za imovinsko-pravne odnose grada, a odbornici će pored prijedloga o uključivanju u trezorski sistem poslovanja Agrarnog fonda i Odsjeka za lokalni i ekonomski razvoj i evropske integracije, razmatrati i informaciju o isporuci toplotne energije te zaštiti socijalno ugroženog stanovništva, kao i prijedlog odluke o novčanom učešću roditelja za boravak djeteta u Vrtiću “Čika Jova Zmaj”, odnosno u objektu “Pačja škola” u Novoj Janji.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *