Razgovor sa građanima: Rukovodstvo PDP-a održalo tribinu u Bijeljini /VIDEO/

PDP je održao sinoć u Bijeljini skup  „Razgovor sa građanima“, kojem su prisustvovali visoki zvaničnici ove partije. Građanima Bijeljine poručili su da će se boriti za bolji život građana i pokazati im da se može raditi drugačije nego što je to sada.

Osnovni smisao naših skupova i razgovora sa građanima je da im ulijemo nadu da RS ima svoju šansu posebno u ljudskim resursima , poručili su iz PDP-a. Lider ove stranke Branislav Borenović izjavio je da su u novembru prošle godine počele velike promjene u Srpskoj, pobjedama kandidata za gradonačelnike u Bijeljini i Banja Luci. 

Draško Stanivuković- gradonačelnik Banja Luke i član Predsjedništva PDP-a poručio je da ova stranka nije za privatnu RS i da će se boriti protiv toga.

Poručio je da ima snage da se bori i da još više radi za RS.

Želimo da čujemo mišljenje našig građana širom Srpske , da osjetimo puls naroda i da radimo zajedno na jačanju kapaciteta RS, poručila je u Bijeljini narodni poslanik PDP-a Jelena Trivić.

Skup u Bijeljini organizovao je Gradski odbor PDP-a, koji je jedan od najboljih odbora ove stranke u Srpskoj.

Delegacija PDP prethodno se sastala sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem. Razgovori sa građani biće nastavljeni narednih dana i u drugim krajevima Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *