Putologija 5/2: O Japanu kakvog nema u turističkim vodičima /VIDEO/

U muzeju Semberija sinoć je predstavljena druga “Putologija”. Ovog puta Jelene Ranković, koja je pričala o  zemlji izlazećeg sunca – Japanu. Putologiji iz zemlje izlazećeg sunca, prisustvovao je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

U okviru još jedne putologije bijeljinskoj publici se sinoć predstavila jelena ranković iz beograda, novinar, pisac, fotograf, istraživač, svjetski putnik. Do sada je posjetila pedesetak zemalja širom planete, a više puta je boravila u Japanu. Zemlja izlazećeg sunca, kaže očarala je tišinom.

„Putologija“ je serija putopisnih pripovijedanja na kojima publika ima priliku da čuje iskustva svjetskih putnika koji su imali hrabrosti ili sreću da se sa dalekim narodima i civilizacijama upoznaju na načine koji nisu svakidašnji.

Petu „Putologiju“ 6. oktobra otvara Slobodan Blagovčanin iz Bijeljine, koji će govoriti o svojim putovanjima Evropom za koja je potrošio neočekivano malo novca, ali i o mogućnostima za mlade da usavrše svoje vještine na seminarima ili na druge alternativne načine u zemljama regiona i u ostatku Evrope. Kao i prethodnih godina, dan rezervisan za „Putologiju“ je srijeda, u večernjem terminu od 18.30 časova. Putologiju organizuje Udruženje građana „Sinergija plus“.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.