Protjeran državljanin Srbije zbog prijetnje po bezbjednost BiH

Služba za poslove sa strancima izrekla je mjeru protjerivanja sa teritorije BiH državljaninu Srbije čiji su inicijali F.M. za kojeg je utvrđeno da predstavlja prijetnju javnom poretku i bezbjednosti BiH, te koji se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalom.

Iz Službe za poslove sa strancima saopšteno je da je to lice juče locirano na na području Sarajeva i privedeno u službene prostorije pravovremenom i koordinisanom akcijom pripadnika te službe i Ministarstva unutrašnjih poslova Federacije BiH.

Prema ovom državljaninu Srbije, Služba za poslove sa strancima je preduzela mjere iz svoje nadležnosti, te mu izrekla mjere protjerivanja i zabrane ulaska i boravka u BiH u periodu od četiri godine.

U saopštenju se navodi da je F.M. stavljen pod nadzor u Imigracioni centar, te će biti udaljen sa teritorije BiH kada se steknu svi neophodni uslovi.

Iz Službe ističu da će i u narednom periodu u saradnji sa drugim nadležnim bezbjednosnim organima, kontinuirano preduzimati sve neophodne operativne aktivnosti prema svim stranim državljanima koji na bilo koji način mogu predstavljati prijetnju bezbjednosnom sistemu BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *