Pripreme za doček Nove godine u završnoj fazi /VIDEO/

U nekoliko lokalnih zajednica u Srpskoj biće organizovan doček 2024. godine na otvorenom, uz nastupe poznatih izvođača i bogat prateći program. Pripreme za doček Nove godine u završnoj su fazi i u gradovima regiona, a u mnogim ugostiteljskim objektima dnevne žurke počele su već danas.

Po prvi put ove godine, zgrada Gradske uprave u Bijeljini zasijala je u novogodišnjem ruhu, a zvjezdano nebo obasjalo je ulice Patrijarha Pavla i Miloša Crnjanskog. Bijeljina će i ovoga puta imati organizovan doček praznika na Trgu uz prigodan zabavni program, a Bijeljince će u novogodišnjoj noći na centralnom trgu zabavljati grupa “Zana”.

Na ulicama grada, praznična euforija, a u saobraćaju i u tržnim centrima primjetne veće gužve. Mnogi su iz okruženja i dijaspore odlučili da praznike provedu upravo u Semberiji.

Pored dočeka na otvorenom u Bijeljini je organizovan i doček u mnogobrojnim kafićima, hotelima i restoranima, a dnevne žurke počele su već danas.

U najvećem gradu Srpske-Banjaluci građane će u Novu godinu uvesti poznati pjevač Željko Samrdžić, a sutradan odnosno  za “reprizu” nastupiće Lepa Brena.

Za doček Nove godine na jugu Srpske u Trebinju nastupiće “OK bend”. Dobojlije će na dočeku međunarodne Nove godine uživati uz muzičare Igora Vukojevića i Nedu Petrušić. Prijedorčane će zabavljati di-džej Marko Kralj i grupa “Legende”. Preostale opštine i gradovi u Srpskoj neće imati doček na otvorenom, ali svaka od njih je za građane ali i brojene turisite pripremila bogat sadržaj u mnogobrojinim kafićima i restoranima. Organizovanog dočeka nema ni u Zvorniku, a sredstva, koja su za to predviđena biće preusmjerena za socijalnu pomoć najugroženijim.

Sarajlije i goste u najluđoj noći zabavljaće čak četiri benda i to Laka, Bombaj Štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena Jabuka.

Pripreme za doček Nove godine i u gradovima regiona. Beograd se priprema za spektakularnu proslavu.

Centralno mjesto za doček biće Trg republike. Beogradski centar biće živopisno mjesto različitih muzičkih događanja, uključujući džez, bluz, alternativne bendove, kao i tribjut bendove koji će oživeti muziku legendarnih grupa. I smještajni kapaciteti na Zlatiboru su u potpunosti popunjeni, a i ove godine kao i prethodnih traži se mjesto više kada su u pitanju restorani i kafići.

Zagrepčane i brojne turiste na glavnom gradskom trgu bana Jelačića u novu godinu uvešće riječka grupa Let 3.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *