Prijem kod načelnika za hrabre i humane policajce /VIDEO/

Načelnik Policijske uprave Bijeljina Stjepan Terzić organizovao je danas prijem za trojicu mladih, hrabrih i humanih policajaca i njihov rad naveo kao primjer odnosa prema policijskoj službi u intresu građana.

Posao policajca ni naizgled nije lak. Veoma često se susreću sa najtežim ljudskim sudbinama, ali je, kažu, neopisiv osjećaj kada nekom spasu život. Dvadeseti februarski dan zapamtiće pripadnici Policijske stanice Bijeljina jedan Darko Spasojević i Slobodan Đurđić koji su pravovremenom i stručnom ingtervencijom spasili život ženi srednjih godina koja je pokušala da se objesi. Nije ovo za nas herojski čin, nego je to kažu redovan posao policajca.

Dolaskom u Hataj na jugu Turske na granici sa Sirijom svjedočili smo postapokaliptičnim prizorima, prepričava mladi policajac Armin Hamidović, koji je zajedno sa pripadnicima Gorske službe spasavanja stanica Bijeljina boravio u spasilačkoj misiji u Turskoj nakon razornog zemljotresa. Svjedočio je kaže potresnim scenama, izvukli su dodaje više od 30 mrtvih – djecu, trudnice, ali i uspjeli da sa psima tragačima lociraju živu ženu sa dvije bebe

U rukovodstvu Policijske uprave Bijeljina ponosni na odnos svojih pripadnika prema policijskoj profesiji. Svojim profesionalnim radom i odnosom prema službi ovi mladi ljudi, koji su tek započeli karijeru, na pozitivan način su skrenuli pažnju na sebe i primjer su koji motiviše druge mlade u policijskom poslu, ocijenio je načelnik PU Bijeljina na prijemu za trojicu mladih, hrabrih i humanih policajaca.

U Policijskoj upravi Bijeljina 15. februara održan je i prijem dobrodošlice za mlade policajce od kojih se, kako je naveo Terzić, očekuje da jačaju ugled profesije i da afirmišu policijski rad.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *