Prije podne padavine, poslije podne oblačno i vjetrovito

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH prije podne će biti oblačno vrijeme sa kišom, na planinama sa slabim snijegom. Tokom dana promjenljivo oblačno uz sunčane periode i vjetrovito sa temperaturom od pet do 12 stepeni Celzijusovih.

Ujutro oblačno sa slabom kišom osim na krajnjem sjeverozapadu, na planinama sa snijegom, dok će na sjeverozapadu biti vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Do podneva se očekuje prestanak padavina i brzo razvedravanje usljed pojačanog sjeverozapadnog vjetra.

Tokom dana preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane periode i vjetrovito, a više oblačnosti biće na istoku. Veče pretežno vedro i suvo.

Danas će biti vjetrovito, u jutarnjim časovima duvaće jugo koji će prije podne promijeniti smjer na sjever, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus šest, Han Pijesak minus dva, Čemerno minus jedan. Višegrad, Gacko i Ivan sedlo nula, Nevesinje, Livno i Sokolac jedan, Drvar i Jajce dva. Bihać tri, Zvornik, Prijedor, Tuzla i Zenica četiri, Doboj, Banjaluka i Sarajevo pet, Bijeljina, Gradačac, Mostar i Trebinje šest, Stolac osam i Neum 10 stepeni Celzijusovih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *