Policija snažno odgovara svim izazovima /VIDEO/

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske promovisalo je danas 284 kadeta 23. klase Jedinice za policijsku obuku – Policijske akademije i šest kadeta devete klase za pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice koji su uspješno završili školovanje.

Nakon polaganja zakletve, 284 kadeta su primila uvjerenja o završetku policijske obuke i stručnog osposobljavanja, kao i rješenje o rasporedu u službu.Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović očekuje da će mladi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su danas završili školovanje, dati značajan doprinos zaštiti bezbjednosti građana, njihove imovine i ustavnog poretka Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je na promociji kadeta u Zalužanima kod Banjaluke da su mladi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ogledalo Republike.

Višković je podsjetio da je Srpska ulagala, ali i da ulaže značajna sredstva u MUP Srpske.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan kaze da rukovodstvo Srpske predano radi na kadrovskom i materijalnom unapređenju MUP-a i da policija veoma snažno odgovara svim izazovima.

Student generacije je  Rajko Lukić kojji kaze da je čast biti najbolji kadet 23. klase.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *