Pokret “Uspješna Srpska”: Cilj – veća ulaganja u poljoprivredu /VIDEO/

Pokret “Uspješna Srpska” zalagaće se za veća ulaganja u poljoprivredu koja je jedna od osnovnih grana privrede svake države, saopšteno je iz ovog pokreta.

Kandidati ovog pokreta za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest razgovarali su danas sa građanima Bijeljine na gradskoj Zelenoj pijaci, gdje su saslušali njihove probleme i iznijeli svoje ciljeve.

“Poljorivreda predstavlja jednu od osnovnih grana privrede svake države, u koju treba više ulagati i mi ćemo se sa pozicije narodnih poslanika iz Semberije, najveće žitnice u Srpskoj, prioriteno zalagati za te ciljeve”, rekao je kandidat za narodnog poslanika Aleksandar Stevanović.

“Mi ćemo se sa pozicije narodnih poslanika iz Semberije, najveće žitnice u Srpskoj, prioriteno zalagati za te ciljeve”, rekao je kandidat obraćanju medijima Izrazivši zadovoljstvo prijemom kod građana, kandidat za narodnog poslanika Pokreta “Uspješna Srpska” Živka Malić rekla je da opstanak malih poljoprivrednih gazdinstava omogućava ostanak mladih na selu.

Kadidati Pokreta “Uspješna Srpska” Aleksadar Stevanović, Nemanja Janković i Živka Malić nalaze se na zajedničkoj listi Koalicije NPS-a-Darko Banjac, PUS-a i Prve SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *