Podrška lokalne uprave naselju u kome žive raseljena lica

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posjetio je danas sa rukovodstvom opštine Novo naselje u mjesnoj zajednici Ravno Polje i nakon razgovara sa mještanima ocijenio da je na ovom području, gdje žive uglavnom raseljena lica, obezbijeđena dobra infrastruktura.

“Najveći dio mještana su raseljena lica, a opština Ugljevik uradila je parcelizaciju, uređenje zemljišta, nakon toga i vodosnabdijevanje, dio kanalizacione mreže kao i javne rasvjete”, rekao je Perić.

U prethodnom mjesecu je, naveo je Perić, asfaltirano još 500 metara puta koje je finansirano sa 50.000 KM iz lokalnog budžeta.

“Zadovoljan sam što smo uspjeli obezbijediti mještanima pristojne uslove života”, rekao je Perić nakon što su sveštenici osveštali naovosafaltirani put.

On je naveo da je u ovom naselju opština Ugljevik, zajedno sa UNDP-om, izgradila šest stambenih objekata za porodice čiji su domovi uništeni tokom poplava i klizišta 2014. godine.

“Njima je dodijeljeno zemljište i kompletna infrastruktura, od priključaka struje i vode, do građevinske dozvole i izgrađeni stambeni objekti”, rekao je Perić.

Mještanin Todor Ristić zahvalio je rukovodstvu opštine Ugljevik i istakao da brojni završeni projekti poboljšavaju uslove života stanovnicima ovog naselja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *