Podrška Grada Bijeljina Rajku Kovačeviću

Rajka Kovačevića iz sela Krtova u Opštini Petrovo, čija je kuća potpuno izgorjela u požaru uzrokovanom klizištem, danas su posjetili gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i organizator humanitarnog bazara za pomoć Rajku Kovačeviću Cvija Krajišnik.

– Juče smo na Trgu kralja Petra prvog Karađorđevića održali humanitarni bazar za pomoć Rajku Kovačeviću na kome smo prikupili 1.072 konvertibilne marke. On je trenutno smješten u kući svoje sestre u Pučilama, jer je u požaru izgubio dom i teško je povrijeđen. Akcija pomoći Rajku je tek na početku i pozivamo sve ljude, koji su u mogućnosti da se odazovu, da uplate sredstva na njegov tekući ili devizni račun. Veoma smo zahvalni gradonačelniku Petroviću jer je posjetio Rajka i podržao naše napore da obnovimo njegov dom – istakla je Cvija Mišić.

Broj transakcionog računa za pomoć Rajku (Milenko) Kovačeviću je 572-526-00000208-40, a otvoren je kod MF banke. Uplate iz inostranstva mogu biti izvršene putem IBAN: BA395725260000027533, SWIFT: MFBLBA22.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *