Podijeljene božićne pečenice socijalno-ugroženim porodicama i borcima /VIDEO/

Danas je podjelom 50 božićnih pečenica koje je donirala kompanija “Intergaj” uspješno okončana ovogodišnje velika humanitarna akcija prikupljanja donatorskih sredstava s ciljem pomoći najugroženijem stanovništvu, koju su realizovali Centar za socijalni rad i Gradska organizacija crvenog krsta. Pečenice su podijeljene sugrađanima i demobilisanim borcima koji su u stanju socijalne potrebe.

Kao i ranijih godina, kompanija “Intergaj”, podržala je humanitanu prazničnu akciju bijeljinskog Centra za socijalni rad i Gradske organizacije Crvenog krsta. Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića donirali su 30 pečenica socijalno ugroženom – stanovništvu.

Ova društveno odgovorna firma donirala je danas još 20 pečenica najugroženijim porodicama iz boračkih kategorija i time su podržali i prazničnu akciju koju organizuje Udruženje veterana “Garda Panteri”. Prema riječima predsjednika ovog udruženja njihovu akciju podržao je kabinet predsjednika Republike, te kabinet gradonačelnika Bijeljine.

Tradicionalno podržavamo ovakve akcije kako bi najugroženijim sugrađanima obezbijedili božićne pečenice, kažu iz firme “Intergaj”.

Zahvaljujući donatorima i ljudima dobre volje, uspjeli smo da realizujemo ovu akciju i tako omogućimo licima koja su u stanju socijalne potrebe da dostojanstveno obilježe praznike, isriču u bijeljinskom Centru za socijalni rad.

Nema velike i male pomoći, ključno je da nas ima što više kako bi uspješno realizovali ovakve i slične humanitarne akcije, kaže sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta.

Podjela božićnih pečenica organizovana je danas u krugu kompleksa “Semberski salaš”.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.