Prikupljeno 850 KM za Luku iz Ugljevika

Humani roditelji, bake i deke u Bijeljini večeras su doveli svoje najmlađe da odgledaju predstavu i učine dobro djelo – pomognu u prikupljanju sredstava za liječenje dječaka Luke Stevanovića iz Ugljevika, koji boluje od leukemije.

U velikoj sali Centra za kulturu odigrana je predstava Dječijeg pozorišta “Maslačak”, kao i nastupi bijeljinskog plesnog kluba “Megadens” i SKUD-a “Lazarica” iz Batkovića.

Karte za ovaj događaj svi zainteresovani mogli su da kupe od srijede, 29. decembra, do večeras, a koštale su 10 KM za odrasle, a upola manje za djecu.

Jelena Sarafijan, predsjednik Udruženja “Roditelji za prava djece”, koje je organizator, izjavila je Srni da je ta organizacija prepoznala brigu Lukinih mame i tate i željeli su da im daju do znanja da nisu sami u borbi koju vode.

foto: Srna

Sarafijanova je istakla da je večeras prikupljeno 850 KM, ali i da je ovo udruženje uz porodicu Stevanović i da ovo neće biti jedina akcija kojom žele da pomognu Luki.

“Sugrađani će 15. januara moći da pokažu svoju humanost na muzičko-poetskoj večeri koja će biti održana u Eparhijskom domu u porti Manastira Svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini”, najavila je Sarafijanova.

Ona je navela da će, za razliku od večeras, ulaz biti slobodan, ali će biti postavljena korpa u kojoj će dobri ljudi moći da ostave svoje novčane priloge.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.