Počela kampanja “Kupujmo domaće”

Privredna komora Republike Srpske pokrenula je danas kampanju “Kupujmo domaće” čiji je cilj da dodatno utiče na svijest potrošača o višestrukom značaju kupovine domaćih proizvoda na sve segmente života.

“Kampanju realizujemo u okviru projekta promocije domaće proizvodnje `Naše je bolje`. Kupovinom proizvoda iz Srpske jačamo naša privredna društva, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta i izdvajamo više novca za penzije, bolnice i škole. To je u vrijeme širenja virusa korona i njenog uticaja na privredu od izuzetne važnosti”, saopšteno je iz Privredne komore Republike Srpske.

Kampanja počinje danas objavom poziva “Kupujmo domaće” na 35 bilborda i 10 displeja širom Republike Srpske i trajaće u narednim mjesecima.

“Pozivamo potrošače da prilikom kupovine obrate pažnju na ono šta kupuju i daju prednost domaćim proizvodima”, naveli su iz Privredne komore.

Privredna komora je zahvalila banjalučkim preduzećima “Metromedija” i “Nova oprema” što su prepoznali značaj akcije i dali podršku njenoj realizaciji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *