Petrović: Stvorićemo kompaktnu ekipu

Poslije Srđana Bečelića i Ševka Okića redove Radnika napustio je i Miloš Plavšić,  a u narednih desetak dana nakon odluke o nastavku sezone biće dosta jasnija slika oko odlazaka i dolazaka u klub.

Ugovore sa klubom iz Bijeljine produžili su kapiten Velibor Đurić, Pavle Sušić i Aleksandar Vasić, dok je prvi profesionalni ugovor potpisao Nenad Nikić.

Šef stručnog štaba Slavko Petrović ističe da će u narednim danima još nekoliko prvotimaca produžiti saradnju sa Radnikom, a sa sklapanjem tima za narednu sezonu će se početi nakon odluke o nastavku ovog šampionata.

– Što se tiče odlazaka oni su bili očekivani i neće bitnije uticati na ekipu. Ugovor sa Srđanom Bečelićem nije produžen jer je on peti stranac, a samo četiri mogu biti u sastavu, pa je jedan uvijek sjedio na tribinama. U sredini imamo četiri igrača koja mogu da igraju na Plavšićevoj poziciji, dok je slična situacija i sa Okićem sa kojim se nismo dogovorili oko finansijskih uslova. Pred potpisom ugovora je nekoliko prvotimaca i to će da se desi veoma brzo – istakao je Petrović.

On je dodao da nije isključeno da bude još odlazaka iz redova semberskog premijerligaša.

– Možda bude i novih odlazaka, ali imaćemo dovoljno vremena da reagujemo i popunimo pozicije na kojima to bude potrebno. Kada bude zvanično da se prvenstvo nastavlja ili ne nastavlja videćemo gde smo deficitarni, a nakon toga ćemo dovoditi pojačanja. Sigurno ćemo stvoriti kompaktnu ekipu koja će i naredne sezone igrati bitnu ulogu u Premijer ligi BiH – rekao je strateg Radnika za SrpskaInfo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *