Petrović: Moja smjena je politička, a obrazloženje gradonačelnika lažno /VIDEO/

Mladen Petrović, nakon smjene sa funkcije vršioca dužnosti izvršnog direktora za tehnički sektor Direkcije za razvoj Grada Bijeljina, ponovio je da je smijenjen iz političkih razloga. Smjena uopšte nije upitna, jedina prava istina je da je bila politička, poručio je Petrović na današnjoj pres konferenciji.

Mladen Petrović, koji je i lider Republičke stranke Srpske, naveo je da je današnju konferenciju za novinare sazvao kako bi reagovao na jučerašnje izjave gradonačelnika Ljubiše Petrovića.

Kao jedan od glavnih razloga smjene, gradonačelnik Ljubiša Petrović je juče istakao kašnjenje plata radnicima firme Patriot. Petrović kaže da nijedan veći ugovor grad nije potpisao sa direkcijom u posljednje vrijeme.

Kada je vidio da mi nismo politički orijentisani prema njemu, on je ovako postupio, kazao je Petrović i dodao da se i do sada tako radilo i da tu nema ništa sporno, ali da je problem iznošenje neistina. Taj čuveni poligraf koji se pominje možda bi sad trebao da se upotrijebi- rekao je Mladen Petrović i pozvao gradonačelnika na TV duel “da ukrste koplja”, odnosno da se vidi šta se radi i koliko se radi kada je riječ o projektima u gradu. 

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.