Otkazana sjednica SG Banjaluka: Begić skupštinsku većinu nazvao fašistima, Ilić poručio da hoće rad /VIDEO/

Danas nije održana Sjednica Skupštine Grada Banjaluka. Usred obraćanja odbornika skupštinske većine u holu Gradske uprave u Banjaluci, poslanik PDP-a Ivan Begić verbalno ih je napao nazivajući ih fašistima. Mi se sutra ni pod kakvim uslovima, nećemo pojaviti na sjednici,poručio je predsjednik Skupštine Grada Banjaluka.

Moje poruke su jasne, oni odbornici koji ne dolaze na sjednice Skupštine grada neće dobijati plate, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, komentarišući neodržavanje sjednice koja je trebala biti održana danas. Dodao je da je druga poruka ta da će se narod vratiti na ulice.

Sa šefovima odborničkih klubova i grupa skupštinske većine odlučili smo da zbog napada, prijetnji i pritisaka od strane gradonačelnika Draška Stanivukovića na nas, ne prisustvujemo sjednici, navodi se u saopštenju za javnost Mladena Ilića, predsjednika Skupštine grada Banjaluka. Rekao je da se problemi rješavaju za stolom, te da ucjene i prijetnje nisu nešto na šta će pristati.

Tokom obraćanja odbornika skupštinske većine u holu Gradske uprave Banjaluka, odbornik PDP-a Ivan Begić verbalno ih je napao, nazivajući ih “fašistima”.

Za današnju sjednicu gradskog parlamenta bio je predložen dnevni red sa 67 tačaka, među kojima Nacrt rebalansa budžeta grada za 2021. godinu koji je za 17 miliona KM veći u odnosu na ovogodišnji budžetski okvir.

(foto: RTRS)

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.