Ostojić: BORS postigla više za sedam mjeseci, nego u prethodnih 10 godina /VIDEO/

Boračka organizacija RS je po pitanju prava i primanja boračke populacije u proteklih pola godine postigla više, nego u prethodnih desetak godina, rekao je, gostujući u emisiji “Panorama” naše televizije Radan Ostojić, predsjednik ove organizacije.

Predsjednik BORS je vrlo zahtjevna funkcija, ukoliko imate iskrene namjere da pomognete ovoj populaciji . Svjesni ste da ne možete da učinite sve, jer naša država nije ekonomski jaka, ali morate da se trudite da vaš rad bude vidljiv i da ljudi koje predstavljate, osjete neka ekonomsko-materijalna poboljšanja, jer je dio njih u veoma teškom socijalnom položaju, rekao je Ostojić.

Ostojić kaže da je jako teško bilo izdržati političke pritiske i od vlasti i od opozicije, i da se BORS nije priklonila nijednoj politikoj opciji.

Ostojić je rekao da je jedan od ciljeva BORS da radi na edukaciji mladih, kako tekovine OO rata ne bi pale u zaborav i kako naši potomci ne bi učili istoriju koja će biti krojena prema rezultatima veoma pristrasnog Suda i Tužilaštva BiH, kao i međunarodnog suda u Hagu, koji su se trudili i trude da optuže i osude predstavnike srpskog naroda, bili oni krivi ili ne, dok sa druge strane nastoje da sve one koji su činili zločine nad našim narodom amnestiraju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *