Opštinskom odboru Lopare pristupilo 100 mladih članova

U Mačkovcu kod Lopara proslavljena je slava Srpske demokratske stranke (SDS), Sveti apostoli Petar i Pavle.

Imajući u vidu potrebu da se zaštiti zdravlje ljudi, obilježavanje je proteklo u skladu sa propisnim epidemiološkim mjerama.

Članovi, simpatizeri i gosti Opštinskog odbora SDS Lopare su molitveno proslavili slavu u hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Mačkovcu, gdje je služena liturgija, a zatim je obavljen obred lomljenja slavskog kolača.

Rado Savić, predsjednik Opštinskig odbora Lopare i zamjenik predsjednika SDS Republike Srpske, rekao je da okosnicu stranke na Majevici čine mladi ljudi.

– Mi smo u našoj opštinskoj organizaciji SDS Lopare davno otvorili vrata mladima, oni su to prepoznali i zato ih je novih stotinu danas tu – istakao je Savić, nakon što su za nove članove podijeljene članske karte.

On je saopštio da je to pravac i put koji je stranci na prošlim izborima donio najubjedljiviju pobjedu u ovoj lokalnoj zajednici do sada.

– Naša odbornička lista, kao i lista za Narodnu skupštinu, na svim izborima do danas održanim bile su pobjedničke, tako da nam sve ovo, uz odgovoran rad, garantuje odličan rezultat na izborima 2022. godine, kada trebamo dati doprinos promjenama i pokretanju Republike Srpske, snažno naprijed, na svim poljima – zaključio je Savić.

– Počastvovana sam što sam danas dobila člansku kartu i nastojaću da, kroz dobar rad, opravdam svoje članstvo u stranci – rekla je Biljana Todorović.

Novi član SDS u Loparama postao je i Slavko Jović, koji je rekao da je ova stranka stvarala Republiku Srpsku, da SDS ima izuzetne rezultate u ovoj lokalnoj zajednici, te da su to neki od razloga zbog kojih se učlanio u redove najjače političke partije u opštini Lopare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *