Okončana tenderska procedura i potpisan okvirni sporazum za asfaltiranje puteva u mjesnim zajednicama /VIDEO/

U Agrarnom fondu Bijeljina potpisan je Okvirni sporazum za ruralni razvoj Semberije – za asfaltiranje kategorisanih i nekategorisanih puteva. Za ove namjene predviđen je iznos od 2,7 miliona maraka.

Okončana je tenderska procedura i potpisan je okvirni sporazum za asfaltiranje puteva u mjesnim zajednicama Semberije sa preduzećima “Bijeljina put”, “Zvornik putevi” i “Galaks niskogradnja”, izjavio je za TV Arena direktor Agrarnog fonda. Zlatan Lazarević ističe da je za asfaltiranje puteva namijenjen iznos od 2,7 miliona maraka,  javni poziv za podnošenje zahtjeva od savjeta seoskih mjesnih zajednica biće otvoren do daljnjeg, a rok za izvršenje radova asfaltiranja je do nove godine, napominje  Lazarević.

Lazarević dodaje da Savjeti mjesnih zajednica treba da održe sastanke i da se usaglase oko prioriteta kada je o asfaltiranju puteva riječ, što treba potkrijepiti i zapisnikom sa tih sastanaka.

Direktor Agrarnog fonda kaže da je sve urađeno u skladu sa dogovorima koje su imali on i predsjednik Skupštine grada Bijeljine sa svim članovima savjeta seoskih mjesnih zajednica.

Ističe da će javnost biti obaviještena i kada bude okončan tender za rekonstrukciju rasvjete u ruralnim sredinama Semberije za šta je predviđen iznos sredstava od 300.000 KM.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.