Završen “Interagro 2022” /VIDEO/

Dodjelom nagrada i priznanja danas je svečano zatvoren 20 – jubilarni Sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije “Interagro 22”, na kome se predstavio veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva, te zabilježen rekoradan broj posjetilaca.

Za tri dana, koliko je trajao, na Sajmu poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije “Interagro 22” svoje proizvode predstavilo je oko 260 izlagača iz RS i BiH, te 10 zemalja regiona i EU. Sajam je posjetilo rekordnih 8000 posjetilaca, što je ovu manifestaciju svrstalo u red najznačajnijih događaja ovog tipa u regionu. Organizatori iz AD “Grad” Bijeljina, nisu krili zadovoljstvo zbog ispunjenih očekivanja.

Prema broju izlagača i posjetilaca može se reći da ono što je Novosadski sajam za Srbiju, to je “Interagro” za BiH, a sudeći po broju i značaju zvaničnika koji su došli na otvaranje, ova manifestacije se može svrstati u red najznačajnijih na Balkanu.

Ove godine sajam poljoprivrede “Interagro” imao je i zemlju partnera, a to je Republika Sjeverna Makedonija, čiji predstavnici kažu da iz Bijeljine nose najbolje moguće utiske.

Organizatori kažu da su uspjeli da obiđu sve izlagače i da niko od njih, ali ni od posjetilaca, nije imao nikakve zamjerke. -Dodaju da će se u budućnosti truditi da ova sajamska manifestacija bude što bolja, jača i veća.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *