Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti /VIDEO/

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi”. Radionica je imala za cilj pružiti uvid u ključne aspekte sajber bezbjednosti sa fokusom na male i srednje kompanije i lokalne zajednice koje se suočavaju sa izazovima digitalne transformacije u domenu industrijske proizvodnje.

U organizaciji Supernova BiH i Granskog udruženja za Informacione Komunikacione Tehnologije a uz stručnu saradnju sa MUP RS, Odjeljenje za visokotehnološki kriminal, Elektrotehničkim fakultetetom u Banjoj Luci i Područnom privrednom komorom Bijeljina,održana je stručna radionica ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi”.

Ovdje sam sa željom da približim potencijale saradnje između Akademije i industrije,odnosno preduzeća,jer je to saradnja koja je potpuno prirodna,istakla je redovni profesor na Elektrotehničkom fakultetu Gordana Gradašević.

Radionica je imala za cilj pružiti uvid u ključne aspekte sajber bezbjednosti sa fokusom na male i srednje kompanije i lokalne zajednice koje se suočavaju sa izazovima digitalne transformacije u domenu industrijske proizvodnje.Takođe, radionica je omogućila uvid u napredne mrežne tehnologije sa akcentom na podršku sigurnosti u prenosu informacija.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *