Održana izborna Skupština Organizacije starješina VRS GO Bijeljina /VIDEO/

Skupština Gradskog odbora Organizacije starješina VRS Bijeljina izabrala je novo rukovodstvo organizacije. Za predsjednika Gradske organizacije Bijeljina i predsjednika Predsjedništva izabran je potpukovnik Milan Rikić, a za predsjednika Skupštine Gradske organizacije Bijrljina izabran je pukovnik Miroslav Bobić. Usvojen je i godišnji plan rada.

U Bijeljini je održana redovna izborna Skupština Organizacije starješina VRS Gradskog odbora Bijeljina, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Gradske organizacije i Gradske Skupštine delegata Organizacije starješina VRS. Organizacija starješina Vojske Republike Srpske formirana je prije četiri godine, a ove godine u maju dodjeljen je i status udruženja od javnog interesa, što je prepoznato nakon veoma značajnih aktivnosti koje je u prethodnom periodu realizovala ova organizacija, ističe Mirko Trivić, potpredsjednik Organizacije.

Pred Organizacijom starješina VRS stoje važni zadaci u ostvarivanju programskih ciljeva, a to je kako kažu u organizaciji potvrđivanje pravedne borbe izradom monografija o brigadama koje su učestvovale u odbrani našeg naroda i prostora i rješavanje socijalnog statusa starješinskog statusa VRS.

Za predsjednika Organizacije starješina VRS Gradske organizacije Bijeljina i predsjednika Predsjedništva izabran je potpukovnik Milan Rikić. Za predsjednika Skupštine Gradske organizacije Bijerljina izabran je pukovnik Miroslav Bobić, dok su za delegate u Skupštinu Republičke organizacije izabrani Svetislav Ćećo Stevanović i Ignjat Đorđić. Usvojen je i izvještaj o radu Predsjedništva Gradske organizacije, te plan rada za 2021.-2022. godinu.Izbornoj Skupštini prisustvovao je i presjednik Skupštine Grada Bijeljina Alekandar Đurđević koji se obratio skupu.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *