NTV “Arena” obilježila 22 godine rada /VIDEO/

Nezavisna televizija “Arena” danas obilježava 22. godine postojanja. Tim povodom svečano je otvoren i novi objekat naše televizije, a godišnjicu smo proslavili uz brojne prijatelje, saradnike i goste iz javnog i političkog života sa kojima svakodnevno sarađujemo,kako bi vas, naše gledaoce blagovremeno izvještavali o svim aktuelnostima i događajima u gradu Bijeljina.

Televizija “Arena” danas proslavlja 22. godišnjicu postojanja i rada. Na godišnjicu televizije svečano je otvoren novi objekat, aneks postojeće zgrade, čime su stvoreni uslovi za objektivno i pravovremeno izvještavanje naše televizije postane još bolje.

22. rođendan televizija Arena je proslavila uz prijatelje i veliki broj zvanica iz političkog i javnog života Semberije sa kojima svakodnevno sarađujemo.

Na mail redakcije Arena TV, stigao je danas i veliki broj čestitki. Oni koji nisu bili u prilici da prisustvuju obilježavanju godišnjice naše televizije uputili su iskrene čestitke.

Protekla godina je za NTV “Arena” bila je jedna od najuspješnijih, uprkos otežanim uslovima rada uzrokovanih pandemijom virusa korona” – istakao je Darko Milošević direktor i glavni i odgovorni urednik NTV “Arena”.

Naša televizija je svih ovih godina, proizvodila bogat programski sadržaj, ne zapostavljajući nijednu društvenu sferu niti pojedinca. Danas smo izrasli u moderan elektronski medij koji se po mjerenjima gledanosti svrstava u rang sa medijskim kućama mnogo većeg budžeta i drugačije vlasničke strukture. NTV Arena je jedan od najpopularnijih medija u ovom dijelu Republike Srpske koji već više od dvije decenije daje značajan doprinos u informisanju građana ovog područja. Ovom prilikom TV „Arena” zahvaljuje svojim gledaocima na dosadašnjem povjerenju i svima onima koji su povodom godišnjice uputili čestitke i dali podršku daljem razvoju naše televizije.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *