Otvorene prostorije Republičke stranke Srpske /FOTO/

U Bijeljini su večeras otvorene prostorije nove političke partije – Republičke stranke Srpske.

Predsjednik stranke Mladen Petrović pohvalio se na otvaranju da im se progresivno povećava članstvo.

Petrović je rekao da je niz entuzijasta prepoznao zajedničku ideju, koncept kako da svima u Bijeljini bude bolje, kako da se bolje živi.

On je istakao da stranka ima formirano Predsjedništvo, Glavni odbor, te jak Aktiv žena, kao i omladince koji su neizostavan dio svake političke partije.

Mladen Petrović

Kako je naglasio, u pokretanju stranke njemu i odbornicima Ivani Stanišić, Danijelu Periću, narodnom poslaniku Darku Mitriću i drugim entuzijastima, veliku podršku dao istaknuti privrednik Slaven Ristić.

Kada je riječ o programu, Petrović je kao posebno bitno istakao kvalitetno obrazovanje, koje je direktno povezano sa ekonomijom.

“Niko ne želi da mu dijete odlazi u inostranstvo, da neko u svijetu našu pamet uzima”, naglasio je Petrović, koji je odbornik u sadašnjem sazivu Skupštine grada Bijeljina.

Slaven Ristić

Predsjednik Glavnog odbora i član Predsjedništva RSS Slaven Ristić rekao je da je želja da se pokuša podstaći mladost, koja ima energiju i revolucionarnu misao.

On smatra da su potrebne nada i vjera da se može opstati, živjeti, zarađivati i ostati svoj na svome.

“Želja mi je bila da prestanemo prstima da pokazujemo jedni na druge, ko je veći, a ko manji lopov. Izbori su nam bili vrlo ograničeni, niko nije pričao o tome šta nam je vizija i šta ćemo da radimo, te koliko ćemo da imamo i koliko će djeca da nam ostaju ovdje”, rekao je Ristić.

Otvaranju prostorija RSS, na uglu ulica Svetog Save i Majora Dragutina Gavrilovića, prisustvovao je veliki broj poslovnih prijatelja, saradnika, kolega iz gotovo svih političkih stranaka Bijeljine.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *