NSRS podržala izjavu Dodika o vitalnom nacionalnom interesu /VIDEO/

Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sjednici podržala je izjavu koju je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik podnio na odluku hrvatskog i bošnjačkog člana Predsjedništva, kojom se prihvata prijedlog Memoranduma o razumijevanju između Centralne izborne komisije BiH i Međunarodne fondacije za izborne sisteme IFES.

NSRS je potvrdila vitalni nacionalni interes koji je pokrenuo srpski član Predsjednštva BiH Milorad Dodik i ova odluka neće stupiti na snagu.

Narodna skupština Republike Srpske je na posebnoj sjednici dvotrećinskom većinom je potvrdila izjavu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da je odluka Predsjedništva BiH, usvojena bez konsenzusa na 15. redovnoj sjednici Predsjedništva, održanoj 27. avgusta 2020, veoma štetna po vitalne interese Republike Srpske, saopšteno je iz NSRS

Parlament Srpske je potvrdio izjavu Dodika da je po vitalne interese Republike Srpske veoma štetna odluka o odobravanju zaključivanja Memoranduma o razumijevanju između Centralne izborne komisije BiH i Međunarodne fondacije za izborne sisteme (IFES).

Kako je tekla današnja rasprava pogledajte u nastavku:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *