Nović: Predstoji temeljno pospremanje Obavještajno-bezbjednosne agencije /VIDEO/

U OBA treba da se razotkriju sve zloupotrebe i da se vrati u zakonske okvire. Ohrabrujući početak rada vlasti na nivou BiH treba da se održi i da rezultati budu vidljivi. Saradnja sa susjedima treba da se uspostavi i riješe otvorena pitanja. Svjedoci smo cinizma SDA, naveo je predsjedavajući Kluba srpskog naroda u Domu naroda parlamenta BiH

Dijalogom treba rješavati otvorena pitanja i unutar BiH i sa susjedima, smatra predsjedavajući Kluba srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Sredoje Nović i dodaje da predstoji temeljno pospremanje unutar nekih institucija, poput Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH.

Raduje ga napominje što na čelo ove agencije dolaze tri iskusna čovjeka, ali kaže da će njihov rad cijeniti tek onda kada se konačno sazna i oni se oglase nadležnim organima koje su to zloupotrebe koje su vršene unutar OBA.

Nović je napomenuo da posebno očekuje da se ministri u nekim ministarstvima, poput Ministarstva inostranih poslova u Savjetu ministara, pozabave znatno više unutrašnjom organizacijom ministarstva, razriješe pitanja međusobnih sukobljavanja, pa i onih nacionalnih.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *