Nevrijeme pričinilo štetu u Semberiji /VIDEO/

Nevrijeme praćeno olujnim vjetrom napravilo je protekle noći u Semberiji štetu stambenim i pomoćnim objektima, pa je posla danas bilo na sanaciji krovova. U nekoliko gradskih ulica vjetar je polomio grane, pa su intervenisale i ekipe biljeinskog preduzeća Komunalac.

Nakon sinoćnjeg jakog olujnog vetra koji je oko 23 časa nosio sve pred sobom, danas u Semberiji dan okupan suncem. Ipak, bilo je i štete koju je pričinio vjetar na krovovima stambenih i poslovnih objekata u gradu. Mnogi su bili prinuđeni da saniraju kvarove kako šteta na objektima usljed jačih padavina ne bi bila veća.

Da je posla na sanaciji krovova bilo danas nakon oluje, potvrdio nam je i Mirsad Paočić inače limar po struci.

Posla za one koji se bave građevinskom limarijom ima na domaćem tržištu rada kaže Mirsad, koji od ovogzanata izdržava svoju porodicu.

Kako nam je potvrđeno u bijeljinskom preduzeću Komunalac, radnici ovog preduzeća imali su jutros nakon nevremena pojačene aktivnosti na terenu. Jakim udarima vjetra nisu odoljele grane starijeg drveća, pa su ekipe Komunalca intervenisale na uklanjanju polomljenih grana i stabala u nekoliko gradskih ulica.

Zahtjevnijeg posla bilo je u Ulici Kralja Dragutina, gdje je kako nam je rečeno u preduzeću Komunalac, u saniranju štete angažovana i pokretna korpa. Vjetar je polomio grane i u Račanskoj ulici, te u ulicama Raje Baničića i Srpske dobrovoljačke garde.Posljedice nevremena na terenu su u potpunosti sanirane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.