“Nastavljamo zajedno kao jedna porodica” – Galić i Babić pristupili Narodnoj partiji Srpske /VIDEO/

Narodni poslanici Željko Babić iz Laktaša i Dragan Galić iz Šekovića pristupili su u ponedjeljak Narodnoj partiji Srpske (NPS), koju je prije nekoliko mjeseci osnovao Darko Banjac.  Ova stranka trenutno ima četiri poslanika u republičkom parlamentu.

Predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac predstavio je u Bijeljini  nova pojačanja stranke. Riječ je o dvojici  poslanika u Narodnoj skupštini RS , bivšem  poslaniku  SDS Željku  Babiću  iz Laktaša i poslaniku  PDP iz Šekovića Draganu  Galiću, koji su i zvanično potpisali pristupnice ovoj partiji koja sada ima četiri poslanika u Narodnoj skupštini RS, a djeluje u sklopu Kluba poslanika Narodnog demokratskog pokreta (NDP). Banjac  ističe da su na ovaj način ispunili uslove za formiranje Kluba poslanika.

Babić je nedavno isključen iz stranke pod optužbom da je „šurovao sa SNSD“, dok je Galić dugogodišni poslanik PDP, ali je u žižu interesovanja javnosti dospio prije oko mjesec dana kada je, zajedno sa kolegom Milenkom Vićanovićem, glasao za to da Nedeljko Ćorić iz SNSD bude novi ministar saobraćaja i veza u Vladi Srpske.  O stvarnim razlozima nisu željeli da govore, kažu vrijeme će pokazati.

Narodna partija Srpske jača svoj tim i redove pred opšte izbore u BiH , za koje imaju jasan cilj i izborni rezultat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *