Nastavak akcije “Plantaža 2021”: Oduzete 24 stabljike indijske konoplje

U sklopu zavedene akcije „ Plantaža 2021“ koja se odnosi na suzbijanje neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga – marihuane, policijski službenici Policijske stanice Šamac su juče na području mjesta Obudovac pronašli plantažu.

Pronađeno je 19 stabljika indijske konoplje, koje su sa lica mjesta izuzete uviđajem. O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

S tim u vezi, istoga dana policijski službenici Sektora kriminalističke policije sa istim ciljem na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, izvršili su pretresanje kuće  i zemljišnih površina koje koristi lice A.T. u Bijeljini.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto pet stabljika koje svojim izgledom, asociraju na indijsku konoplju, kao i ostaci zelene biljne materije koji asociraju na opojnu drogu „marihuanu“.

O svemu navdenom obavješten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon dokumentovanja predmeta protiv lica A.T. sledi izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinio krivično djelo „ Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *