Nakon zasjede policija pronašla 45 stabljika indijske konoplje

Pripadnici Policijske uprave Trebinje su u Nevesinju pronašli zasad od 45 stabljika indijske konoplje, a sumnja se da ih je zasadio mještanin N.K.

Iz policije su naveli da su, sprovodeći aktivnosti na akcijama “Plantaža 2022” i “Kalibar 2022”, došli do operativnih saznanja da na području mjesta Ćesim ima zasad indijske konoplje, a potom su izveli zasjedu.

“Tokom hapšenja N.K. je odbacio lovački karabin za koji nije imao potrebnu dokumentaciju”, rečeno je iz policije, odakle su dodali da su tokom uviđaja oduzeli 45 stabljika indijske konoplje, visine do 1,45 m, lovački karabin i više predmeta koji su korišteni za održavanje zasada.

Trebinjska policija je vlasnika plantaže marihuane, koja je pronađena na području Nevesinja, danima čekala u zasjedi da bi stekli osnov sumnje da je, kako su saopštili, N.K. zasadio i uzgajao pronađeni zasad.

Policajci su potom pretresli vozilo, kuću, okućnicu i pomoćne prostorije koje koristi N.K. na dvije lokacije u Nevesinju.

“U ovim pretresima oduzeta je određena količina oružja i municije, digitalna vaga, 329 sjemenki koje imaju morfološke osobine sjemenki marihuane i 129 grama materije koja asocira na marihuanu”, rekli su iz policije.

Dodali su da će protiv N.K. biti podneseni izvještaji za drogu i nedozvoljeno oružje.

(Nezavisne)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *