Naći adekvatne odgovore na različite poremećaje /VIDEO/

Svijet se ubrzano mijenja u političkom, bezbjednosnom i ekonomskom smislu za koje je neophodno naći adekvatan odgovor, poručeno je na konferenciji o ciljevima odrzivog razvoja UN-a u državama članicama Jadransko-jonske inicijative. Govoreći o lokalnoj implementaciji ciljeva održivog razvoja , najbolje rezultate imala  je Bijeljina.

Uoči konferencije “Srednjoročna evaluacija implementacije Ciljeva održivog razvoja UN u državama članicama Jadransko-jonske inicijative” koja je u Banjaluci okupila 40 učesnika iz 10 zemalja, istaknutno je da će zaključci sa današnjih panela biti prezentovani u okviru UN u Njujorku.

Miloš Prica je u ime Ministarstva inostranih poslova u Savjetu ministara rekao da konferencija ima višestruki značaj koji se ogleda u ciljevima kao što su održivi razvoj, mladi, energetski projekti, turizam, povezivanje u energetici i transportu. Kada je riječ o lokalnoj implementaciji ciljeva inicijative koja se provodi duže od godinu dana, Prica je naglasio da je Bijeljina imala najbolje rezultate u održivom razvoju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *