Mitrović: Podrška SNSD-u je glas za jaku i stabilnu Srpsku /VIDEO/

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske u Izbornoj jedinici šest Vojin Mitrović pozvao je glasače da na izborima podrže SNSD i kandidate za inokosne funkcije – za političare koji će u Banjaluci graditi bolju, ljepšu i prosperitetniju Republiku Srpsku, a u Sarajevu zastupati svoj narod i neće donijeti nijednu odluku protiv Srba.

Mitrović je na predizbornoj tribini SNSD-a u bijeljinskoj mjesnoj zajednici Dašnica rekao da su u prethodnom periodu kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović pokazali da mogu i znaju doći do cilja.

“A to je jaka i stabilna Republika Srpska u okviru BiH, onako kako je zagarantovano Dejtonskim mirovnim sporazumom”, istakao je Mitrović.

On je naglasio da će zbog toga narod Semberije podržati SNSD i glasati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović jer je to garant opstanka Republike Srpske na ovim prostorima.

“To je glas za jaku, stabilnu i prosperitetniju Republiku Srpsku, za budućnost naše djece”, rekao je Mitrović.

Kandidat SNSD za Predstavnički dom Paramentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici dva Nedeljko Ćorić rekao je da je posljednje dane obilježila sve veća podrška SNSD-u, a jedan od najvažnijih događaja je posjeta Milorada Dodika, koji je i srpski član Predsjedništva BiH, Rusiji i sastanak sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

“Mislim da je važna poruka građanima Srpske da će se gas u narednom periodu obezbjeđivati po povoljnoj ekonomskoj cijeni koju ima samo Republika Srpska u odnosu na region i cijelu Evropu, a ono što je važno za naš narod u vrijeme krize energenata jeste da imamo izvjesno snabdijevanje i spremno dočekujemo zimu”, itakao je Ćorić.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Tatjana Perić poručila je građanima Dašnice da i dalje očekuje podršku ovoj stranci i da će 2. oktobra svoj glas dati Dodiku i Cvijanovićevoj, koji se već godinama bore za Srpsku i njene građane.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.