Misija opstanak: U Zvijezdi se ne predaju

Tim iz Etno sela Stanišići očekuje grčevita borba za opstanak, no iz ovog kluba ističu da predaje nema.

U utorak je održana press konferencija, a na istoj se odmah obratio prvi čovjek kluba Boris Stanišić.

“Zvijezda 09 je za mnoge otpisana, ali nastavljamo s ozbiljnim radom. Ne predajemo se, idemo puno jačim tempom nego što smo išli prethodne polusezone. Tu je i novi sportski direktor Perica Đorđević kao i novi kondicioni trener. Simo Cvijetinović. Poželio bih im dobrodošlicu i nadam se uspješnoj saradnji. Zvijezda 09 itekako želi ući u ozbiljan rad. Želimo ostati u Premijer ligi”, rekao je Stanišić, istaknuvši da će biti još pojačanja.

Novi sportski direktor Perica Đorđević:

“Predsjednik je rekao dosta o našim ciljevima. Drugi misle da je gotovo, ali mi se ne slažemo s njima i sigurno da imamo dosta šansi da to i demantujemo. Naša pojačanja govore o tome da smo mi daleko od toga da se predamo. Neće biti lako, ali sigurni smo da možemo ostati. Angažovali smo u kondicionog trenera u kojeg vjerujemo i koji će doprinijeti dome da ekipa izgleda drugačije na terenu nego što je bila. U pregovorima smo sa još tri igrača, ali ne bih o imenima dok sve ne bude gotovo. Što se tiče naših planova, vezani su za opsanak i sve ćemo da uradimo da to i bude tako”, rekao je Đorđević.

Riječ je, naravno, dobio i trener Adnan Zildžović.

“Bićemo ozbiljniji i jači nego sada. Dodatan plus nam je i dolazak novog kondicionog trenera. Urađeni su određeni koraci, a sva pojačanja do sada su bila pogodak. Nismo išli na količinu nego na kvalitet. Za nas će svaka naredna utakmica biti finale”, kaže Zildžović između ostalog.

“Znam samo da ćemo dati sve od sebe da ostavrimo svoj primarni cilj a to je opstanak. Iako su pripreme tek počele svi jedva čekamo taj prvi susret i duel protiv Veleža, da pokažemo da ovaj sastav zauista vrijedi i da mu nije mjesto gdje je trenutno”, naglasio je Zildžović.

Kompletne pripreme Zvijezda će odraditi na svojim terenima, a planirano je i šest kontrolnih mečeva. Već 18. januara igraće protiv Tuzla sity, potom slijede tri meča u Beogradu, protiv Brodarca, Čukaričkog i Partizana, slijedi Inđija i posledji susret protiv Jedinstva iz Brčkog.

(sportsport.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *