Milovanović: Nedopustivo ponašanje gradonačelnika – ne sarađuje sa republičkim institucijama

Direktor Javne ustanove “Vode Srpske” Miroslav Milovanović ocijenio je da se gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović neodgovorno ponaša u uslovima vanredne odbrane od poplava i da ne sarađuje sa institucijama Republike Srpske, što je nedopustivo.Vode Srpske

“Ne odgovara na pozive premijera Srpske Radovana Viškovića koji bi da se informiše o situaciji u Semberiji usljed padavina i to ostavlja bez komentara. Nikakav komentar nemam. Lično sam ga jutros kontaktirao prije nego što smo uveli stanje vanredne odbrane od poplava, pozivao njegov broj telefona i nije mi se javljao”, rekao je Milovanović Srni.

On je dodao da je pokušavao da ostvari kontakt sa gradonačelnikom i posredstvom njegovog šefa kabineta, te ponudio da sa svojim ljudima tehničke struke ode na sastanak u Gradsku upravu.

“Pokušavao sam to kako bismo se dogovarali šta da činimo ako situacija bude još alarmantnija, ali ni na moje pozive nije odgovarao tako da prosto nemam komentar”, rekao je Milovanović.

On je ponovio da je nedopustivo da se neko na takvoj funkciji tako ponaša.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović ni u uslovima vanredne mjere odbrane od poplava ne sarađuje sa republičkim institucijama niti se javlja na pozive predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, kao ni predstavnika preduzeća “Vode Srpske” i Civilne zaštite, potvrđeno je iz Vlade.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *