Miloš Stanišić predsjednik gradskog odbora DNS Bijeljina /VIDEO/

Demokratski narodni savez / DNS/ u Bijeljini podržaće novoizabranog gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića u budućem političkom djelovanju , saopštili su čelnici ove stranke na konferenciji održanoj u Bijeljini. 

Povjerenik stranke za formiranje gradskog odbora u Bijeljini Radislav Jovičić rekao je da se uveliko radi na reorganizaciji stranke te da će do kraja mjeseca biti formirani organi stranke.

Lider DNS-a Nenad Nešić rekao je da se veliki rezultati i velika djela postižu samo sa velikim ljudima.Mi imamo nove ljude sa novom energijom koji su važni za promjene koje su počele iz Bijeljine, poručio je Nešić.

Novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović zahvalio se DNS-u na podršci tokom izborne kampanje ,ali i svim građanima koji su mu  omogućili da pobjedi na izborima. Ističe da je blizu formiranja skupštinske većine.

DNS je u Bijeljini na proteklim izborima osvojio dva mandata. Jedan od odbornika u novom sazivu biće Miloš Stanišić.

Koalicija okupljena oko novog gradonačelnika Bijeljine SDS i PDP imaju šest odbornika ukupno a sa DNS -om ima za sada osam. S obzirom da su kako kažu blizu formiranja nove skupštinske većine evidentno je da adute imaju i u drugim strankama koje imaju svoje odbornike u novom sazivu. Posebno će biti zanimljivo vidjeti rasplet novonastale situacije u SNSD-u i da li će možda neko od njihovih odbornika pristupiti novoj skupštinskoj većini o čemu lokalna javnost već spekuliše.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *