Mićić za TV Arena o sporazumu sa Dodikom /VIDEO/

Nakon što je Mićo Mićić stavio i zvanično  potpis na sporazum sa SNSD-om kojim je precizirano zajedničko djelovanje na predstojećom lokalnim izborima otvorila su se brojna pitanja. Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da će predsjednik Stranke demokratske srpske Semberije /SDSS/ Mićo Mićić biti zajednički kandidat te dvije stranke za gradonačelnika Bijeljine. Šta je sve Mićić dogovorio sa Dodikom ?

Dan nakon potpisivanja Mićić za našu TV govori šta je zapravo dogovorio sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom. Kaže da formiranje nove stranke u početku nije bila njegova želja ali da je bio prinuđen na tu odluku.

Mićić će biti zajednički kandidat sa mandatom od dvije godine. Nakon toga će za tu funkciju na izborima biti kandidat koga odredi SNSD. Šta to u praksi znači ?

Mićić ističe da se veliki dio članstva iz njegove bivše stranke priključio novoj stranci, a među njima i brojni gradski funkcioneri. Dojučerašnjim saradnicima je poželio sreću u daljem radu istakavši da ni sa kim nije u svađi pa čak ni sa Mirkom Šarovićem koji je njegov lični prijatelj kako kaže.

Nema sumnje da će novonastala situacija uticati i na prekompoziciju aktuelne skupštinske većine u gradskom parlamentu u Bijeljini.

Snage koalicije na republičkom nivou predvođene SNSD-om pojačaće  narodni poslanik Darko Mitrić, koji je do sada djelovao u poslaničkom klubu SDS-a.

Kompletan razgovor sa pogledajte u nedjelju  24. maja.

– Saznajte šta su dogovorili Mićić i lider SNSD-a Milorad Dodik ?

– Šta se krije iza potpisanog sporazuma o zajedničkom djelovanju ?

– Zbog čega je Mirko Šarović lider SDS-a odustao od podrške Mićićevom sporazumu sa SNSD-om ?

– Ko je sve pristupio novoj Mićićevoj stranci ?

– Da li su sporazumom predviđene smjene pojedinih čelnika u Bijeljini i ko trenutno čini skupštinsku većinu u Skupštini Grada Bijeljina?

– Mićić za našu TV govori i o odnosima  sa Tomicom Stojanovićem svojim dojučerašnjim bliskim saradnikom ?

– Postoji li saradnja sa PDP-om u Bijeljini ?

Opširnije gledajte u emisiji Panorama na programu TV Arena u nedjelju 24. maja u 20 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *