Mićić: Đurđevdan proslaviti u krugu porodice /VIDEO/

Na području Bijeljine epidemiološka situacija je stabilna i nema novozaraženih lica, saopšteno je nakon jutros održane sjednice Štaba za vanredne situacije grada Bijeljine. Gradonačelnik Mićo Mićić apelovao je na sugrađane koji sutra proslavljaju Đurđevdan , da poštuju mjere o zabrani masovnog okupljanja te da slavu obilježe u krugu porodice.

Na području Bijeljine nema novozaraženih lica, saopšteno je nakon jutrošnje sjednice gradskog štaba za vanredne situacije . Medicinska sestra koja je pozitivna  i nalazi se u Domu učenika, dobrog  je zdravstvenog stanja. Bolnički karantin je prazan, u bolničkoj izolaciji imamo 18 osoba, u kućnoj izolaciji šest (6).  

Jutros do 9 časova   testirano je ukupno 450 osoba. Iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske  čeka se  56 rezultata.

Epidemiološka situacija u Semberiji je stabilna , kažu u bijeljinskom Domu zdravlja. Sve osobe koje se nalaze u lokalnim karantinima su dobrog zdravstvenog stanja. S obzirom da je predhodni dan zabilježeno prisustvo većeg broja pacijenata , iz bijeljinskog Doma zdravlja upućen je apel građanima da poštuju procedure koje su na snazi te da putem telefona zakazuju preglede.

S obzirom da veliki broj semberaca sutra proslavlja Đurđevdan kao krsnu slavu, gradski štab za vanredne situacije je donio preporuku da se poštuju sve naredbe Republičkog štaba za vanredne situacije. Đurđevdan proslaviti u krugu porodice .

Od danas je rad zelene pijace produžen  do 16.30 radnim danima , a vikendom do 14 časova.

Na graničnom prelazu Rača prešlo je 217 kamiona, a na Pavlovića mostu 54 vozila. Policija je izvršila kontrolu  175 lica , od čega je 13 lica prekršilo zabranu nošenja zaštitne opreme.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *