Mališani iz bijeljinskih vrtića u humanoj misiji /VIDEO/

Da je humanost važna, bitno je učiti djecu već pri prvim koracima, pa su tako iz dječijeg Vrtića Čika Jova Zmaj udruženim snagama sa ostalim privatnim vrtićima iz Bijeljine, danas organizovali predstavu humanitarnog karaktera, kako bi prikupljenja sredstva donirali Anastasiji Lakić iz Bijeljine.

Osmogodišnja djevojčica iz Bijeljine Anastasija Lakić boluje od akutne limfoblastne leukemije visokog rizika. Za liječenje je potrebno 460 hiljada evra , koje je Fond solidarnosti “Duša djece” uplatio zdravstvenoj ustanovi u Njemačkoj gdje ce biti liječena.

Uprkos obezbijeđenim sredstvima za liječenje, porodicu na putu do Anastasijinog ozdravljenja očekuje još dosta troškova, pa se tako ljudi dobre volje i dalje odazivaju i pomažu koliko je u njihovoj moći. Kroz učenje mališana vrtićkog uzrasta da pomažu, vaspitači iz bijeljinskog vrtića “Čika Jova Zmaj” danas su organizovali humanitarnu predstavu, gdje će sav prikupljeni novac otići u ruke roditelja Anastasije Lakić.

Ono što se našlo pred mališanima , jeste predstava pod nazivom “Ponovo zvone zvonočići” , a sa istom temom predstaviće se vaspitači i u Ugljeviku u srijedu 25. januara.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *