Maksimović najavio unapređenje hirurgije, ORL i očnog odjeljenja /VIDEO/

Direktor bijeljinske Bolnice “Sveti vračevi” Zlatko Maksimović najavio je danas da ova zdravstvena ustanova za narednu godinu ima velike planove za unapređenje hirurgije, posebno vaskularne i dječije, kao i otorinolaringologije i očnog odjeljenja.

“Imamo velike planove za sljedeću godinu, a, osim kardiologije, gdje smo dosta uradili, nastavićemo sa elektrofiziologijom, razvijaćemo se, održaćemo sve što imamo sa interventnom kardiologijom. Veliki napreci će biti vezani za hirurgiju, vaskularnu hirurgiju, dječiju hirurgiju, otorinolaringologiju, očno odjeljenje”, rekao je Maksimović na prijemu za novinare i direktore medijskih kuća.

On je naglasio da je saradnja sa medijima i u ovoj godini, te sa zdravstvom uopšte, na visokom nivou, te da je postignuto mnogo rezultata i nabavljena oprema.

Maksimović je istakao da ogromnu snagu ove bolnice čine njeni zaposleni kojih ima oko 700 uključujući konsultante.

On je na prijemu za novinare i direktore medijskih kuća rekao da Bolnica ima skoro 60 specijalizanata i samo u ovoj godini dodijeljeno je oko 30 specijalizacija i subspecijalizacija u ovoj ustanovi, što je najviše do sada.

Maksimović je napomenuo da se u ovoj bolnici liječe ljudi iz raznih dijelova Republike Srpske, BiH, ali i regiona.

Maksimović je zahvalio predstavnicima medija “jer su uvijek bili uz Bolnicu, uvijek dostupni i blagovremeno i istinito prenosili vijesti, posebno u vrijeme pandemije”.

“Učinićemo sve da i dalje ostanemo na ovom talasu zajedno, a u interesu svih. Uvijek smo bili dostupni za sve, za svaku informaciju. Vrlo smo svjesni značaja dobrog odnosa i veze između medija i nas i stoga je moramo njegovati i osnaživati”, rekao je Maksimović čestitajući medijskim predstavnicima predstojeće praznike.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *