Lopare: Paketiće dobila sva djeca do 10 godina

Za svu djecu opštine Lopare do deset godina obezbijeđeni su paketići, koji su podijeljeni u mjesnim zajednicama i centralnim i područnim školama.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Željko Kerović rekao je da je opština pripremila oko 500 paketića, a ove godine je izostala tradicionalna podjela u Centru za kulturu zbog poštovanja epidemioloških mjera.

On je naveo da su paketići uručeni djeci predškolskog urasta u Dječijem vrtiću Lopare i u školama po mjesnim zajednicama, učenicima od prvog do petog razreda, te su tako izbjegnuta veća okupljanja, objavljeno je na sajtu opštine.

S ciljem podrške najmlađim stanovnicima opštine Lopare vaspitači i djeca iz Dječijeg vrtića, u saradnji sa lokalnim Centrom za kulturu, su povodom novogodišnjih i božićnih praznika priredili praznični program.

Direktor Dječijeg vrtića Lopare Daniela Cvijanović istakla je da je priredba okupila više od osamdeset mališana koji su upriličili program izvođenjem muzičkih i scenskih koreografija posvećenih predstojećim praznicima.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *