Lazić: Da predsjednik Skupštine u zakonskom roku zakaže prvu sjednicu /VIDEO/

Na sjednici Skupštine Grada koja bi trebalo da bude održana veoma brzo SNSD će imati aktivnu ulogu i tada će biti poznata skupštinska većina okupljena oko ove stranke, rekao je povjerenik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina i dodao da je koalicija okupljena oko SNSD-a na proteklim lokalnim izborima osvojila 68,7 ukupnih glasova, što je 74 odsto sastava novoizabrane Skupštine grada.

SNSD očekuje kaže Vladimir Lazić,  da će prva sjednica lokalnog parlamenta biti održana u zakonskim okvirima i u skladu sa većinskom voljom glasača u Bijeljini.

On je naveo da skupštinsku većinu, osim sedam odbornika SNSD-a, čini i pet odbornika SDS Semberija – Mićo Mićić, četiri Demosa, po dva SP-a, SDA i Ujedinjene Srpske, te jedan iz Pokreta za Bijeljinu, odnosno 23 odbornika od ukupno 31 odbornika u lokalnom parlamentu.

Koalicioni partneri okupljeni su oko zajedničkih principa, a osnovni je da na odgovarajućim mjestima budu stručni i odgovorni ljudi, kažu u Stranci Demokratske Srpske Semberija.

Puno je posla koji nas čeka, kaže Jović i ističe da ovaj grad u posljednjih petnaest godina nikada nije stagnirao nego je napredovao uz nove investicije bilježeći konstantan rast broja stanovnika, koji su za svoj život i rad prepoznali Bijeljinu. Nastavak investicionog ciklusa bitan je za ovaj kraj, jer od razvoja Semberije zavisi kaže on i razvoj Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *