Lazarević: Završena isplata podsticaja, poljoprivrednicima želim uspješnu proizvodnju

Kao što smo i obećali da ćemo vas redovno obavještavati o aktivnostima Agrarnog fonda Bijeljine bitnim za podršku vaše djelatnosti, podsticijama u  poljoprivrednoj proizvodnji, tako želimo da vas obavjestimo da je danas završena isplata podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji Semberije za 2022.godinu, navodi se u saopštenju Agranrog fonda,

Na ime podsticaja u proizvodnji pšenice -Organizovani otkup pšenice za 1.110 ratara  je uplaćeno 0,05KM/kg u ukupnom iznosu od 1.015.688 KM . 

Takođe, na ime podsticaja za proizvodnju voća i povrća – Organizovani otkup voća i povrća za 181 proizvođača uplaćeno je 190.389 KM .

– Koristim priliku da vas obavjestim da je za 2022.godinu podsticaje po raznim osnovama ostvarilo oko 3.000 poljoprivrednih proizvođača , a da je na ime podsticanja poljoprivredne proizvodnje u Semberiji ukupno plasirano 2.700.000 KM iz budžeta naše lokalne zajednice preko Agrarnog fonda Bijeljine, izjavio je direktor Agrarnog fonda Zlatan Lazarević.

U nadi da će naša rekordna saradnja u 2022.godini biti podignuta na još viši nivo u ovoj godini , želimo vam uspješnu proizvodnju i prije svega povoljne vremenske uslove u 2023.godini, navodi se u saopštenju Agrarnog fonda.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *